Vain Elämää

Hello World!

Jännää ! Ollaan täällä minun blogissa nyt molemmat ! Tämä blogiajatus on itselläni ollut päässä melkeinpä vuodenpäivät. Kun päätin irtisanoutua ja muuttaa pois Suomesta Puolaan, tyttäreni ja muutama ystäväni kannustivat ja puskivat luomaan blogia elämästäni. Mitä kaikkea oikein teen ja mistä elämäni koostuu. Ei sitä itse elämäänsä mitenkään erikoisena kukaan pidä enkä oikein osannut hahmottaa heti, mistä ja miksi kirjoittaa. Mutta kun jäsensin elämääni & kiinnostuksen kohteita paperille, hämmennyin itsekkin, mistä kaikesta voisinkin ammentaa asiaa.

Tauko Hailuodossa Kesäkuu 2017. 100 kilometriä takana. 100 kilometriä edessä.
The brake in Hailuoto Finland on June 2017. 100 km biking done, 100 km biking in front.

Äitiys ja ikävä etäältä, erityislapsen äitiys, isoäitiys, iso elämänmuutos & elämä ulkomailla, aktiivinen elämä & treenaaminen, triathlon, visuaaliset harrasteet; vähän väliä vaihtuvan kodin sisustaminen, maalaaminen, matkustaminen, psykologian opiskelu, elämänmuutosten hallinta, vakava sairastuminen. Siinä muutama tulokulma elämääni. Jospa näistä jäsentää kiinnostavaa sanottavaa.

Inside Out part I ..Lissabon modern art museum in January 2019
Lissabon modernin taiteen museo Tammikuusa 2019

Suuret kiitokset tyttäreni Tiia, Annika, Roosa-Maria ja Vilma tuesta ! Parhaat coachini ja elämäänvalmentajat ! Ja Marika, ja Tuula; te jaksoitte naista puskea….

Tervetuloa matkaan! Tarinani aloitan Linköpingistä kuuden ankan kanssa…https://insideoutsidelife.com/2019/01/15/kuusi-ankkaa/

HI !

I´m so exited ! Here we are, you and me. Reading my blog that I designed in my head nearly a year. Since I decided to resign my job for pharmaceutical industry and moved to Poland, my daughter, some friends of mine and even my husband were pushing me to write a blog.

Lattiaselfie joogatessa vielä Oulussa joskus vuosi sitten.
Was doing yoga in Oulu app. one year ago.


First; I like to write but I was confused what to write or why to write a blog. But when I began to outline my experiences on the paper, I was realized, maybe I have a lot of saying to you.

Motherhood/grandmotherhood from distance, active life & training, triathlon, travelling, moving abroad, homes abroad, home decoration, painting, studying psychology and mindset, how to manage life changes, serious illness in life. So, a few topics to the top. If those could parse something interesting to say ?

Welcome aboard ! My story starts with Linköping with a six ducks…https://insideoutsidelife.com/2019/01/15/kuusi-ankkaa/

Sari